Noi

Obiect arhitectonic din hârtie. Jurnalism poetic.
Întreabă de INFINITEZIMAL la Cărturești & librăriile Humanitas.
Și mereu pe cărturești.ro.
Scrie-ne la redactia@infinitezimal.ro.

* * *

Director: Sebastian-vlad Popa
Redacția: Iuliana Dumitru, Simona Gabriela Noapteș, Laur Cavachi, Vincențiu Mihail Iacob, Diana Elena Oprea, Irina Popescu-Criveanu, Alexandru Uiuiu, Michael Abramovich
Art Director: Mihai Păcurar
Layout: Doriana Gabriela Mărășoiu

* * *

Sebastian-vlad Popa
Director Infinitezimal, scriitor, lector universitar la Facultatea de Litere, Universitatea din București. Volume publicate: Despărţirea gemenilor (Eseuri de teoria dramaticului) (Ed. Unitext, Bucureşti, 2006), Derbezei, frontul solitarilor în interbelicul românesc (Ed. Aldine, Bucureşti, 2004), Utopiile române cu Apocalipsa sub pernă (Ed. Multi Press Internaţional, Bucureşti, 2003). Directorul publicației de arte OKEAN, artele dramei, 2000-2005. A primit premiul UNITER pentru cel mai bun critic al anilor 1994 și 2002, precum și Premiul special pentru critică literară acordat de Festivalul internaţional de poezie „Lucian Blaga”, Cluj, 1995.
sebastian@infinitezimal.ro
sebvlad31@gmail.com

* * *

Vincențiu Mihail Iacob s-a născut la București în anul 1986 în părculețul de lângă spitalul Colțea din centrul capitalei. Provine dintr-o familie de ingineri îndrăgostiți de cultură și mai ales de muzică, el însuși fiind un meloman rafinat.
În 2004 este primit la clubul de fotbal Voința București unde în numai 6 luni i se acordă titulatura de cel mai bun vârf de lance de la 12 metri.
Absolvă Facultatea de Litere din București în 2006 concomitent cu masterul de scriitură literară și jurnalism de la University of Saint Martin in the Swamps din Stoke-on-Trent (Marea Britanie). Obține în 2007 Premiul Festivalului de Literatură de la Lisburn (Irlanda de Nord), iar Premiul Criticii acordat de Clubul de Literatură Nouă „The Ages of John Dowland and Elisabeth I” din Camden, Londra, vine tot în același an.
În 2008 călătorește în Scoția pentru a participa la conferința multinațională de literatură ev medievalistă „Tunes of Glory: Scottish Literature and a Century of War” din Greenock upon Myre. Contribuie cu eseul „De la Neacșu la Chaucer: probleme de trafic” („From Chaucer to Ben Johnson: Heavy Traffic”), care ulterior se bucură de multe citări ISI, FCB, RMA, MU. Tot în 2009 i se acordă statutul de vice-ambasador în cadrul departamentului de Studii Plurietnice și Botanice de la Universitatea Ecologică „Planeta Albastră”. În 2010 absolvă școala postliceală sanitară Fundeni cu dublă specializare în aquaterapie și duș asistat. De atunci până azi n-a mai câștigat nimic și trăiește în indiferența lumii literare autohtone.
În anul 2012 este acceptat fără reticență la masterul de Literatură Comparată și Teorie Literară. Dar, încet, încet reticențele se strecoară și, în urma unui accident la cap, este trezit la o amnezie vizionară. În consecință, este privat de disertație până în momentul de față.
În 2013 pleacă iarăși în Țara Galilor pentru a-și definitiva proiectul „Un mileniu de eseistică în Rugby, Warwickshire” unde studiile în aquaterapie se dovededesc cruciale pentru integrarea în comunitatea galezilor. În 2014, descoperit de echipa minunată de la Infinitezimal, devine redactor și trăiește de pe o zi pe alta, de parcă fiecare clipă ar fi ultima.
Știe Word, Internet, PowerPoint. Abilități de comunicare: nu. Atitudine proactivă: nu. Capacitate de adaptare: nu.

vinci@infinitezimal.ro

* * *

Iuliana Dumitru
Redactor, traducător, captulbure. Biografie neîncepută.
iuliana@infinitezimal.ro

Simona Noapteș
Redactor [în construcție]

Laur Cavachi
Scriitor.

Irina Popescu-Criveanu
Redactor. Arhitectă.

Mihai Păcurar
Art Director. Artist vizual.
mihaipacurar.com

Doriana Gabriela Mărășoiu
Graphic designer, ilustratoare, arhitectă.

___

Infinitezimal este o publicație editată de Primăria Municipiului Bistrița, Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița, prin bunăvoința domnului Gavril Țărmure. Apare la București și la Bistrița.

Tipărit la AZERO.

Share Button

Leave a Reply

Back to Top